Prima pagină » Informeaza-te inainte de orice achizitie

Informeaza-te inainte de orice achizitie

Preturile produselor pot fluctua de-a lungul anului, iar periodic sunt organizate campanii de reduceri. Daca nu vorbim despre un aliment de baza, ci despre mobila, electronice, electrocasnice etc., ce este important sa faci, ca sa ai siguranta ca intr-adevar cumperi produsul la cel mai bun pret, este sa-l cauti la mai multi comercianti si sa observi diferentele de preturi dintre ei.

De asemenea, daca nu esti hotarat sa cumperi neaparat de la un anumit brand, atunci extinde-ti „cercetarea” si asupra aceluiasi tip de produs, cu specificatii similare, de la un alt brand. Este bine sa ai in vedere aceasta analiza pentru o perioada mai lunga de timp, ca sa te asiguri ca achizitionezi produsul la pretul corect si la cel mai bun raport calitate-pret.

Ce faci daca apar cheltuieli neprevazute si inca nu ai un fond de urgenta?

Daca respecti aceste reguli de planificare a bugetului si le transformi intr-un obicei, vei gestiona mult mai usor venitul tau lunar, in special pentru ca, de la luna la luna, vei putea face o estimare si mai buna a cheltuielilor si, implicit, iti vei imbunatati modul in care te raportezi la bani. 

Totusi, daca esti luat pe nepregatite de o cheltuiala neprevazuta inainte sa-ti faci un fond de urgenta, functioneaza ca o rezerva de bani atunci cand intampini cheltuieli neprevazute. Poti imprumuta online, pana la 3000 lei si beneficiezi de dobanda promotionala de 0.0% in primele 30 de zile. Dupa completarea formularului online, primesti banii de care ai nevoie in doar 2 ore.

Scroll to Top