Prima pagină » Implicatiile masoneriei in razboiul din Ucraina

Implicatiile masoneriei in razboiul din Ucraina

Mai mulți investitori internaționali mari s-au implicat în achiziționarea de titluri de datorie guvernamentală ale Ucrainei. Cel mai mare proprietar al datoriilor ucrainene a devenit fondul de investiții Franklin Templeton. În august 2013, fondul menționat a cumpărat titluri de creanță ale Ucrainei de pe piața financiară mondială, pentru o sumă nominală de 5 miliarde de dolari. Acordul a ajuns la o cincime din totalul datoriei externe a Ucrainei.

Mai mulți investitori internaționali mari s-au implicat în achiziționarea de titluri de datorie guvernamentală ale Ucrainei. Cel mai mare proprietar al datoriilor ucrainene a devenit fondul de investiții Franklin Templeton. În august 2013, fondul menționat a cumpărat titluri de creanță ale Ucrainei de pe piața financiară mondială, pentru o sumă nominală de 5 miliarde de dolari. Acordul a ajuns la o cincime din totalul datoriei externe a Ucrainei.

Informațiile despre cât de mult i-a oferit în 2013 Kievului Franklin Templeton, care are toate caracteristicile unui „vultur financiar”, pentru 20% din datoria externă a Ucrainei, vor rămâne secrete de afaceri. „Vulturii financiari” sunt cumpărători de titluri de creanță cu un rating foarte prost, care le cumpără de pe piață cu bănuți, iar apoi depun acele titluri la emitent (statul debitor), solicitând plata XNUMX% la valoarea nominală.

Argentina este un exemplu izbitor al activităților distructive ale „vulturilor financiari”. Ea a fost de acord să-și restructureze 95-97% din datoria publică cu purtătorii, dar mai multe estimări ale datoriei au căzut în mâinile „vulturilor financiari” care au distrus toate acordurile privind restructurarea datoriei Argentinei, care impune îndeplinirea integrală a obligațiilor inițiale de către debitori.

„Vulturii financiari” (două fonduri de investiții americane), care acționează prin intermediul justiției Statelor Unite, au condamnat Argentina la faliment. Această țară poate fi supusă celor mai nemiloase jafuri, dacă acceptă să ducă la îndeplinire ultimatumurile „vulturilor” și ale curții americane.

Povestea argentiniană este un avertisment pentru Ucraina, ale cărei titluri de creanță s-au găsit în ghearele lui Franklin Templeton. După cum a raportat recent agenția de presă Bloomberg, acest fond se află sub jurisdicția Statelor Unite, sub controlul Grupului Rothschild, iar strânsoarea prădătoare a acestei familii este binecunoscută.

În urmă cu doi ani, în articolul „Despre situația financiară a regimului de la Kiev și perspectivele falimentului Ucrainei”, am scris: „Poate să apară același faliment, care, potrivit lui Iatseniuk,” nu se va întâmpla niciodată”. Unii vor pierde miliarde în acest faliment în mod implicit, în timp ce alții, dimpotrivă, vor câștiga arogant, fără piedici. Printre altele, după cum arată experiența internațională, falimentele sunt rareori neanunțate. Cel mai adesea, acestea sunt pregătite conform planului, uneori pentru mulți ani.

Ucraina nu face excepție. Acolo va avea loc falimentul, dar nu înainte ca patronii și utilizatorii umili ai organizației să dea undă verde, cum ar fi Fundația Franklin Templeton. La momentul publicării articolului, celebrii „patroni și umili utilizatori” ai acestui fond nu îmi erau cunoscuți. Acum au ieșit din umbră și acesta este un semn evident. Drama se apropia.

Anul trecut, Grupul Rothschild a luat inițiativa de a forma un grup de deținători de valori mobiliare ucrainene pentru a dezvolta o poziție comună privind rezolvarea problemei datoriei țării. Soții Rothschild, reprezentați de filiala franceză a Grupului Rothschild & Cie, și-au oferit serviciile ca „intermediari” în negocierile dintre Ministerul de Finanțe al Ucrainei și creditorii pentru restructurarea datoriilor. Creditorii se așteptau la propunerile Kievului, a declarat directorul general Rothschild & CIA pentru Rusia și CSI, Giovanni Salvetti.

El a mai spus că opiniile creditorilor cu privire la ce să facă cu Ucraina diferă: unora le place să aştepte propunerile guvernamentale, altora vor să stabilească reguli mai stricte în prealabil. „În acest moment, potrivit Salveti, reprezentanții Fondului (Franklin Templeton – Marea Britanie) și creditorii fac schimb de opinii și discută despre împărțirea responsabilităților și programul de acțiune”.

În informațiile concise pe care Bloomberg le-a prezentat la acea vreme, este de înțeles mai întâi că falimentul Ucrainei este inevitabil, iar acesta este punctul de plecare al deținătorilor ucraineni de titluri de creanță. Și, în al doilea rând, falimentul va fi însoțit de restructurare în condiții foarte dificile pentru Ucraina.

De menționat este faptul că scurgerea de informații despre viitoarea faliment și restructurarea datoriilor s-a produs în aceeași zi în care au fost anunțate deciziile FMI privind acordarea unui nou împrumut, în valoare de 17,5 miliarde de dolari, în vederea finanțării unui contract pe patru ani. program de stabilizare economică. Coincidența acestor două evenimente în timp poate fi interpretată în moduri diferite.

Prima versiune: Nu există suficientă coordonare între FMI și Grupul Rothschild, ei concurează pentru controlul asupra economiei ucrainene.

A doua versiune: Decizia FMI nu este „corectă”, ci reprezintă o acțiune de PR, luată pentru a preveni colapsul și deteriorarea în continuare a investițiilor și a bonității Ucrainei.

A treia versiune: Decizia FMI este, la urma urmei, „corectă”, iar banii vor fi transferați în Ucraina, dar nu pentru a finanța efemerul „program de stabilizare economică”, ci pentru ca Franklin Templeton și alți tâlhari financiari, care au o stare plăcută. apariţia de „fonduri de investiţii” ar putea să primească bani completi pentru titlurile de creanţă ale Ucrainei. Potrivit acestei versiuni, FMI și Grupul Rothschild, dimpotrivă, își coordonează foarte bine acțiunile.

În cazul unui faliment suveran al Ucrainei, din a cărui inevitabilitate provin deținătorii săi de titluri de creanță, țara va fi condusă de duourile oficiale de la Washington și oligarhia financiară internațională. Motivul va fi acordul privind restructurarea datoriilor din Ucraina, pe care reprezentanții grupului Rothschild sunt gata să-l semneze cu Kievul.

Acordul va confirma, așa cum era de așteptat, acordul dintre autoritățile ucrainene de a privatiza integral țara – nu numai rămășițele întreprinderilor de stat, ci și terenurile și resursele naturale. Principalii beneficiari ai unei astfel de privatizări vor fi Franklin Templeton și alte entități controlate de familia Rothschild. Cu toate acestea, potrivit lui Andrei Fursov, Rothschild au fost de multă vreme prezenți imperceptibil în diverse regiuni și sectoare ale economiei ucrainene, inclusiv în est.

În special, încearcă să pună mâna pe regiunea Dnipropetrovsk, unde operează Rothschild Europe Bank și Royal Dutch Shell a lui Rothschild. Este, în mod realist vorbind, reședința legală a familiei Rothschild din Ucraina. Cu toate acestea, potrivit experților, „prezența ilegală” a acestora este considerată mai puternică – indivizi și multe companii aflate sub controlul familiei. Aplicarea practică a programului de restructurare a datoriilor suverane al Ucrainei se va baza pe posibilitățile de prezență atât legală, cât și ilegală a Rothschild.

Cu toate acestea, nu totul este atât de simplu. Grupul Rockefeller, care s-a stabilit în vestul Ucrainei, este și el interesat de toate acestea. Aceste grupuri încearcă să împartă țara într-un fel, dar nu pot trece fără conflict. De exemplu, mulți experți cred că principalul reprezentant al Rothschild din Ucraina a fost oligarhul Dmitry Firtash, iar faptul că a renunțat la joc este opera Rockefeller, care utilizează cu succes resursele administrative ale Washingtonului oficial de la Kiev. Duumviratul care a fost creat în Ucraina și falimentul iminent fac situația din țară din ce în ce mai puțin previzibilă.

Scroll to Top