Prima pagină » Samsung lansează o actualizare pentru confidențialitate și securitate

Samsung lansează o actualizare pentru confidențialitate și securitate

Cea mai recentă versiune include funcția Smart anti-tracking și acces prioritar HTTPS setat implicit, cu noi modalități de autentificare web. Experiența generală de utilizare a fost, de asemenea, îmbunătățită, cu tab-uri pentru drag and drop și opțiuni suplimentare de limbă pentru traduceri, satisfăcând astfel o mare varietate de nevoi ale utilizatorilor. 

„Cu fiecare nouă generație de Samsung Internet, ne-am angajat să dezvoltăm o experiență de navigare superioară, care nu face niciodată compromisuri în ceea ce privește confidențialitatea sau securitatea. Samsung Internet 17.0 este rezultatul anilor de cercetare care ne-au permis să punem cea mai puternică și protejată experiență de navigare de până acum în mâinile oricărui utilizator Galaxy”, a declarat Heejin Chung, Head of Web R&D Group, Mobile eXperience Business, Samsung Electronics. 

Confidențialitate implicită

Samsung Internet 17.0 îmbunătățește funcția Smart anti-tracking bazată pe AI, care este acum activată implicit. Această caracteristică va ajuta la blocarea terților care încearcă să urmărească informațiile personale ale utilizatorilor, aceștia putând acum să folosească implicit și o setare HTTPS mai sigură atunci când introduc o adresă URL pe Samsung Internet 17.0. 

Acces rapid și ușor la activitățile de confidențialitate

Samsung Internet 17.0 le oferă utilizatorilor o imagine de ansamblu cuprinzătoare asupra modului în care browserul Samsung le protejează întreaga experiență web. Cu Samsung Internet 17.0, un instantaneu vizual al dashboard-ului de confidențialitate al unui utilizator este disponibil direct în pagina Acces rapid. Aceasta oferă o înregistrare detaliată a activităților și setărilor săptămânale care pot fi ajustate pentru a se potrivi preferințelor de confidențialitate ale utilizatorilor.

Samsung Internet 17.0 oferă, de asemenea, o modalitate de a utiliza securitatea externă sau cheile de securitate de pe dispozitiv ca alternativă pentru dublă autentificare, prin SMS sau aplicație.

O experiență de utilizator mai ușoară și mai puternică

Cea mai recentă actualizare a browserului Samsung include câteva îmbunătățiri privind experiența generală de utilizare, inclusiv capacitatea de a glisa și plasa tab-uri în grupuri de tab-uri personalizate. Acest lucru face navigarea și organizarea să fie mai fluide și mai rapide.

Samsung Internet 17.0 va aduce, de asemenea, experiențe de căutare îmbunătățite în marcaje, istoric și pagini salvate. Browserul recunoaște greșelile comune ale utilizatorilor și poate procesa interogări de potrivire bazate pe cuvinte pentru a găsi fraze sau propoziții dintr-o bază de date bazată pe marcaje și pagini salvate. Potrivirea fonetică permite, de asemenea, căutarea unor termeni specifici pe baza modului în care sună, iar capacitățile de traducere au fost sporite prin adăugarea a cinci limbi noi, crescând astfel numărul total la 26.

 

Scroll to Top