Prima pagină » Universal Robots, cu afaceri și în România, anunță cele mai bune rezultate în trimestrul I din istoria companiei

Universal Robots, cu afaceri și în România, anunță cele mai bune rezultate în trimestrul I din istoria companiei

„Raportarea unor venituri record în primul trimestru, într-un moment în care companiile din întreaga lume se confruntă cu perturbări din cauza pandemiei, provocărilor aduse lanțului de aprovizionare și conflictelor este o dovadă a rolului pe care îl poate juca automatizarea colaborativă în a ajuta clienții noștri să rămână competitivi. Pe lângă veniturile record, în acest trimestru am fost încântați să primim 80 de noi angajați în compania noastră ce se dezvoltă rapid”, spune directorul financiar al companiei, Kim Nørgaard Andreasen.

În ianuarie, Universal Robots a raportat venituri de peste 311 milioane de dolari în 2021, pe care le-a atribuit conștientizării tot mai mari a contribuției adusă de automatizare la productivitate, precum și rolului coboților în sprijinirea companiilor care se confruntă cu deficit de forță de muncă. Kim Nørgaard Andreasen a continuat:

„Când luăm în considerare tendințele atât în societăți, cât și în companii, totul indică o creșterea a cererii pentru automatizare. Facem planuri pentru a satisface această cerere, inclusiv prin începerea recentă a lucrărilor la un sediu nou și mai mare în Danemarca, pentru a susține creșterea companiei”.

Universal Robots își propune să împuternicească schimbarea în modul în care se desfășoară munca folosind platforma sa de robotică de ultimă generație.

De la introducerea primului robot colaborativ (cobot) comercial din lume în 2008, UR a dezvoltat un portofoliu de produse care include UR3e, UR5e, UR10e și UR16e, și reflectă o gamă largă de acoperiri și sarcini utile. Fiecare model este susținut de o selecție largă de efectori terminale, software, accesorii și kituri de aplicații din ecosistemul UR+. Acest lucru permite coboților să fie utilizați într-o gamă largă de industrii și înseamnă că pot fi redistribuiți în diverse sarcini.

Compania, care face parte din Teradyne Inc., are sediul central în Odense, Danemarca și are birouri regionale în Statele Unite, Germania, Franța, Spania, Italia, Cehia, România, Rusia, Turcia, China, India, Japonia, Coreea de Sud, Singapore și Mexic.

Universal Robots a instalat peste 50.000 de coboți în întreaga lume.

Scroll to Top