Prima pagină » Spotawheel, platforma online de comerț cu mașini second-hand, a fost lansată în România

Spotawheel, platforma online de comerț cu mașini second-hand, a fost lansată în România

Prezentă deja în Grecia, Polonia și Germania, platforma ajunge acum și în România, continuându-și dezvoltarea pe noi piețe. Spotawheel le oferă clienților mașini second-hand verificate, la prețuri accesibile, aflate la câteva clickuri distanță.

Cu o flotă internațională variată și un proces de achiziție exclusiv online, Spotawheel urmărește să inoveze piața auto second-hand din România.

„Spotawheel își propune să răspundă direct nevoilor consumatorilor, astfel că obiectivul nostru principal pentru 2022 este să ne consolidăm poziția de pionier al platformelor de vânzare-cumpărare a mașinilor second-hand, aducând inovația pe piața din România. Am identificat nevoia românilor de încredere, onestitate și calitate privind mașinile de care sunt interesați, iar noi venim în ajutorul lor cu un proces transparent și sigur de achiziție”, a declarat Dan Croitoru, director general Spotawheel România.

După o dezvoltare accelerată pe piețele din Grecia, Polonia și Germania, încă de la lansarea platformei în 2016, Spotawheel continuă să crească. Listată de Financial Times pe locul 39 în top 1000 de companii din Europa cu cea mai rapidă dezvoltare la nivelul anului 2021, și membră a rețelei globale comerciale Endeavor, compania Spotawheel se poziționează ca unul dintre liderii din industria de mașini second-hand.

De la probleme mecanice sau kilometraj fals, cumpărătorii de mașini second hand se confruntă cu nenumărate provocări atunci când își aleg automobilul și, de multe ori, își pierd încrederea în comerciant. Astfel, pentru a veni în ajutorul clienților, Spotawheel a rezolvat această provocare, oferind un pachet de servicii de calitate, mașini verificate în prealabil, un raport complet de inspecție și posibilitatea unui test drive chiar la client acasă. În plus, datorită formatului său online accesibil, Spotawheel permite ca întreg procesul de achiziție să se finalizeze cu doar câteva clickuri.

Oficialii platformei online susțin că „toate mașinile din flota Spotawheel trec prin verificări atente, nu au accidente în istoric sau probleme mecanice, și cel mai important, kilometrajul acestora este unul real. Astfel, cumpărătorii pot fi siguri de calitatea mașinilor de care sunt interesați și pot da uitării provocările din trecut și orice îndoieli cu privire la automobilul achiziționat”.

Spotawheel oferă o garanție de până la cinci ani pentru mașinile din flotă, asigurând cea mai bună protecție de pe piață. De asemenea, compania are o politică de returnare în 14 zile. Mai exact, platforma le permite utilizatorilor să returneze mașina cumpărată dacă nu sunt mulțumiți de achiziție.

Scroll to Top